02-02-2023

Регистрацията за 11-та лятна академия по оценка и комуникация на риска в областта на безопасността на храните, организирана от Германския федерален институт за оценка на риска (BfR), е отворена:

https://www.bfr-akademie.de/english/events/bsa-2023.html.

След две години, в които събитието се провеждаше онлайн, поредната ежегодна лятна академия през 2023 г. ще се състои в Pestana Hotel в Берлин.

Таксата за участие в двуседмичната лятна академия е 2 800 евро (включва нощувка в Pestana Hotel в Берлин, закуска и обяд, вечеря за добре дошли и социално събитие). Броят на участниците е ограничен до 40.

Лятната академия през 2023 г. е предназначена за служители на обществени организации, ангажирани с безопасността на храните и фуражите, които вече имат опит в оценката на риска. Участниците ще получат по-задълбочени познания, свързани с оценката, анализа и комуникацията на риска. Обучението ще се проведе от висококвалифицирани учени от BfR, както и от външни експерти с дългогодишен опит в микробиологичната оценка на риска, оценката на риска от химични замърсители и комуникацията на риска. Лятната академия на BfR тази година ще бъде от професионалисти за професионалисти.

Крайният срок за регистрация е 19 март 2023 г.

 

Национален контактен център на EFSA
Център за оценка на риска по хранителната верига
Министерство на земеделието
Бул. Цар Борис III, 136
1618, София
БЪЛГАРИЯ
EFSAfocalpoint@mzh.government.bg
http://corhv.government.bg/
http://focalpointbg.com/

Архив